فاکتورهای موثر بر تقویت سیستم ایمنی بدن
اولین گام در جهت حفظ و بهبود ایمنی بدن انتخاب شیوه زندگی سالم است. هر قسمت از بدن شما، از جمله سیستم ایمنی بدن شما، هنگامی که از حملات و تنشهای محیطی حفظ میشود، و همسو با استراتژیهای سبک زندگی سالم پیش میرود، بهتر عمل میکند.
در ادامه به ۱۰ گام طلایی اشاره شده است که طبق تحقیقات دانشمندان میتواند تا حد زیادی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند:
۱- پرهیز از مصرف دخانیات و مشروبات الکلی
عاداتی مانند سیگار کشیدن، مصرف الکل و سوء مصرف مواد مخدر رابطه مستقیمی با ضعف سیستم ایمنی بدن و بیماریهای تنفسی دارند. ثابت شده است که سیگار کشیدن و استعمال دخانیات ظرفیت ریههای شما را کاهش میدهد و سلولهای داخلی دستگاه تنفسی را از بین میبرد. این سلولها برای مبارزه با ویروسهایی که از طریق دهانه بینی وارد میشوند بسیار مهم هستند. لازم به ذکر است اگر به هر یک از این موارد وابسته هستید، اعتدال را رعایت کنید زیرا ترک ناگهانی انها نیز میتواند خطرناک باشد.
۲- ورزش و فعالیت بدنی
ورزش منظم یکی از ارکان زندگی سالم است. ورزش، سلامت قلب و عروق را بهبود میبخشد، فشار خون را پایین میآورد، به کنترل وزن کمک میکند و از فرد در برابر انواع بیماریها محافظت میکند. بنابراین ورزش با حفظ سلامت عمومی به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک میکند.
سعی کنید به طور منظم ورزش کنید؛ حتی ورزشهای سبک نیز تا حد زیادی سموم را از بدن شما دفع میکند. بسته به استقامت شما توصیه میشود روزانه ۳۰ تا ۴۵ دقیقه فعالیت بدنی داشته باشید. اگر هنوز ورزش را شروع نکردهاید، اکنون فرصت مناسبی برای شروع است.

مهمترین سپر دفاعی بدن در مقابل کرونا چیست؟

تغذیه مناسب، مهمترین سپر دفاعی مناسب برای مقابله با ویروس کرونا و ابتلا به آن محسوب میشود.
عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای تنفسی ازجمله بیماری ویروس کرونا دارد که با تغذیه مناسب تقویت میشود.
عامل ابتلا به این ویروس بیماریهای زمینهای مانند دیابت و بیماریهای ریوی، قلبی، سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح است.
کمبود دریافت مواد غذایی و کمبود ویتامینهایی مانند ویتامین C و A و D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماریها را افزایش میدهد.
با مصرف روزانه منابع غذایی دارای ویتامین C مانند سبزی و سالاد همراه با غذایی میتوان بدن را در مقابل انواع بیماریها از جمله کرونا بیمه کرد،میوههایی مانند پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی و سبزیهایی مانند انواع کلم، گلکلم، شلغم، فلفل سبز، فلفل دلمهای، جعفری، پیازچه، شاهی، گوجهفرنگی از منابع غذایی دارای ویتامین C است.
این مطلب بسیار کاربردی و عالی بود ، سپاس گذارم
با سلام و احترام
با تشکر از دیدگاه خوبتان